keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Tiistai 27.10. Er Rachidia - Ouarzazate


Aamu valkeni jälleen aurinkoisena ja taivas sinisenä. Hotellin allas-alueen takana komeat maisemat.










Hotellimme on melkein Saharan reunalla ja niinpä mainostaulujen aihekin kertoo siitä.

Ajoon lähdettiin aikaisin. Matkalla komeita maisemia.










Pientä korjattavaa on aina välillä.

Sitten oli päätetty poiketa lenkille vuoristoon pikkuteille. Mutta ensin oli tarkoitusta tankata ja pitää kahvitauko.


Melkein kaikki tauolla.




Tästä risteyksestä vasemmalle tankille ja lenkille oikealle. Vain Dan läksi omia aikojaan vuoristoon ja kokikin sitten melkoisen seikkailun. Paikallisoppaan avulla hän selvisi vaativasta lenkistä ja olikin sitten porukasta ainoa sen läpi ajanut!

Muu porukka ajeli perässä ensin pieneen kylään lounaalle. Matkan varrella oli paljon nähtävää.







Berberipojat asettuivat iloisena poseeraamaan kuultuaan meidän olevan Suomesta!





Jyrkkäseinäinen kanjoni oli mahtava nähtävyys!

Lounaan jälkeen jatkoimme pääjoukossa ylöspäin ja tie kapeni. Muutaman puronkin yli piti mennä, mutta suuremmitta ongelmitta.





Saavuimme sitten pieneen kylään, missä koko kylän väki tuntui olevan tiellä! Saimme selville, että suunnittelemamme reitti on huono, mutta ehkä mahdollinen moottoripyörällä. Autolla ei missään tapauksessa!

Peter kera Martinen, Pertti ja Ari päättivät yrittää, mutta muu porukka kääntyi takaisin tarkoituksena ajaa sitten päätietä hotelliin Matin vetämänä. Vähän ennen määränpäätä keräännyimme nippuun. Dankin sattui tulemaan samaan porukkaan kierrettyään koko vaativan lenkin. Hyvässä letkassa pääsimme perille ensin haettuamme hotellia. Lopulta valittu majatalo ei meille kelvannut erityisesti pyörien ja auton turvattoman parkkeerauksen takia kadulla tai oikeammin kujalla Päätimme etsiä paremman hotellin ja se löytyikin pääkadun varrelta melko läheltä.

Peteriin porukkakin oli sitten joutunut lopulta kääntymään takaisin tien tai oikeammin sen puutteen muututtua liian vaativaksi. Arille sattui pieni haverikin, mutta matka kuitenkin jatkui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti